Service Laptop Bucuresti

service laptop bucuresti

Service Laptop Bucuresti

Trimite laptop topservice
Blank Form (#4)

Niciodata nu a fost mai simplu decat atat! Nu trebuie decat sa completezi formularul de mai sus iar un cruier vine sa iti ridice laptopul. Echipa noastra va diagnostica problema, il va repara iar apoi iti returnam laptopul in deplina siguranta. (ACOPERIRE NATIONALA)


– Este important ca produsul sa fie ambalat corespunzator si sa contina materiale de protectie pentru a fi in siguranta in timpul transportului.
– In cazul in care trimit laptopul intr-un ambalaj ce nu ii apartine iti recomandam ca incarcatorul sau alte accesorii sa fie puse intr-un plic antisoc (cu bule de aer), pentru a evita orice tip de incident in timpul transportului.

Ne ocupam de orice tip de reparatie inclusiv reparatiile pe placa de baza pentru orice model de laptop. Indiferent de problema pe care o ai cu siguranta gasim solutia potrivita pentru tine.

Majoritatea reparatiilor se rezolva in aceiasi zi. Dar in functie de complexitatea operatiunii reparatia poate dura mai mult timp.

In functie de complexitatea reparatiei pretul poate sa difere. Insa reparatiile incep de la 150 de lei si pot creste in functie de complexitate.

Indiferent de problema pe care o ai cu laptop-ul sau calculatorul tau daca ajungi in service, diagnosticarea este complet GRATUITA! , daca laptop-ul se repara la noi.

Raspunsul este DA! Daca nu poti ajunge in service, poti folosii serviciul de trimitere laptop in service.

service laptop bucuresti
service laptop bucuresti